Домашній мармелад з желатином: легко і просто приготувати вдома
Домашній мармелад з желатином, що може бути смачніше для дитини. До того ж, мармелад домашнього приготування дуже корисний.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 375 гр – цукру
- 25 гр – желатину
- 500 гр – журавлини
- 110 мл – води
Як приготувати мармелад
Журавлину помістити в 50 мл води. Довести до кипіння і варити п’ять хвилин.
Желатин додати в 60 мл води. Вимкнути журавлину і прокрутити в блендері.
П’юре журавлини протерти через сито.
В отриманий сік додати цукор і добре перемішати.
Потім знову поставити варити на 20 хвилин
Потім, як поварим, додати в гарячий сік вже набряклий желатин
Розмішувати желатин, поки він повністю не розчиниться
Трохи охолодити сік і розлити по формах
Відправити мармелад в холодильник на шість годин
Потім розрізати мармелад на шматочки і посипати цукром. Смачного!