Налисники без борошна, як готувала ще моя бабуся. Вони просто тануть у роті!

Млинці для налисників виходять дуже ніжними і буквально тануть у роті, а все через те, що вони готуються на молоці і крохмалі. Спробуйте!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Складові

  • ✓ Яйце 6 шт.
  • ✓ Молоко 0,5 л
  • ✓ Крохмаль 5-6 ст. л.
  • ✓ Соняшникова олія 1 ст. л.
  • ✓ Сир 300 г
  • ✓ Цукор за смаком
  • ✓ Сметана за смаком
  • ✓ Вершкове масло за смаком

Рецепт приготування

Збийте 5 яєць з цукром.

Потім додайте крохмаль, постійно перемішуючи яєчну суміш.

Грудочок не повинно бути.

Влийте молоко і соняшникову олію. Змішайте.

Дайте постояти 15 хвилин. Тісто буде рідке.

Змастіть сковороду соняшниковою олією або шматочком сала один раз.

Смажте млинці тільки з одного боку!

Приготуйте начинку. Сир перетріть з цукром і 1 яйцем.

Мак і родзинки дають за бажанням.

На готові млинці викладіть начинку з сиру.

Загорніть так, як вам подобається.

Викладіть налисники в каструльку, казанок або горщик.

Шари потрібно перемастити сметаною і розтопленим вершковим маслом.

Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.

З отриманого тіста вийде приблизно 25 тоненьких млинчиків.