Ці курячі грудки мене навчила робити дружина спортсмена. Тепер вони не тільки корисні, але і смачні!
Всі знають, що куряча грудка – це дуже корисна дієтична страва, ось тільки їсти звичайні відварні грудки сподобається не всім. Ну ладно, у спортсменів залізна воля, режим і все таке, але нам-то, звичайним людям, як бути?
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Як не дивно, але вихід підказала дружина знайомого спортсмена, яка втомилася рік за роком годувати свого благовірного грудками і придумала цей чудовий рецепт.
З тих пір я поглинаю грудки майже кожен день! Записуйте рецепт
Відразу скажу, що на 100 грамів такої страви припадає лише 140 калорій і менше 5 грамів жиру! Вуглеводів там практично немає, зате білка – майже 23 г!
- · 3 курячих грудки;
- · 120 г сиру;
- · Одне яйце;
- · Трохи борошна;
- · Трохи панірувальних сухарів,
- · Перець і сіль.
Процес приготування:
Візьміть грудку і ножом зробіть в ній отвір, схожу на кишеню. Вкладіть в нього шматочок сиру. Тепер закріпіть краї, щоб сир під час готування не розплавився і не вилився з «кишені». Закріплювати краї м’яса зручно за допомогою дерев’яних зубочисток.
Тепер перемішайте сіль, борошно, чорний перець, панірувальні сухарі, а яйце збийте з чорним перцем – все це буде потрібно для панірування.
Тепер занурте грудку спочатку в борошно, а після цього в яйце. На закінчення обваляйте грудку в сухарях.
Тепер залишається тільки кілька хвилин обсмажувати грудку на сковороді – зазвичай вистачає 5 хвилин, а часто навіть менше. Потім викладіть грудки на деко і запікайте в духовці при 200 градусах протягом 20 хвилин.
Грудки, приготовані за цим рецептом, чудово підходять до рису, овочів, макаронів і хороші в поєднанні зі свіжою зеленню.