Рецепт з простих інгредієнтів всіх приголомшив! Легка, ситна вечеря
Картопля і фарш завжди ідеально поєднуються, виходять нехитрі, але ситні і смачні страви. Можна подавати до вечері або на обід, приготувати на швидку руку перед приходом гостей.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- фарш яловичий або будь-який, 450 г;
- картопля, 1 кг;
- цибуля, 1 шт;
- помідори, 400 г;
- сир, 100 г;
- зелень за смаком;
- олія соняшникова;
- сіль перець.
Процес приготування
Картоплю ріжемо шматками і відварюємо в підсоленій воді.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо на їолії до м’якості.
Додаємо фарш до цибулі, перемішуємо і обсмажуємо.
Солимо і перчимо, додаємо різні спеції на свій смак і дрібно нарізані помідори, перемішуємо, тушкуємо.
Зелень дрібно січемо. Картоплю перетворюємо в пюре з кропом.
Форму для запікання змащуємо олією.
З пюре робимо кульки і викладаємо у форму.
Денцем склянки робимо поглиблення в кульках, насипаємо трохи тертого сиру і викладаємо фарш, зверху присипаємо залишками сиру.
Запікаємо при 200 градусах близько 10 хвилин.
Страва виходить дуже смачною і красивою, тому я часто подаю її на святковий стіл. Дітям теж подобається, тільки спецій додаю менше.