Аджика за цим рецептом виходить в рази смачніша за магазинну
Готуємо домашню аджику. Аджика за цим рецептом виходить в рази смачніша за магазинну.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Інгредієнти:
- 2,5 кг помідорів;
- 1 кг моркви;
- 1 кг червоного;
- солодкого перцю.
Спосіб приготування
Всі підготовлені продукти пропустити через м’ясорубку. Додати 1 скл. росл. масла, 1 скл. цукр, 1/4 скл. солі.
Суміш покласти в підготовлену каструлю і гасити помішуючи, 1 годину.
Зняти з вогню, остудити. Потім додати 1 стакан часнику, пропущеного через м’ясорубку, 2 стручки гіркого перцю.
Холодну аджику розфасувати в стерилізовані банки і закрутити.
Смачного!