Рецепт маринованих часникових стрілок

Хочемо поділитися з вами рецептом приготування смачних маринованих часникових стрілок на зиму.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Для приготування знадобиться:

  • 0,5 кг. часникових стрілок;
  • 1 літр води;
  • 1 столова ложка солі;
  • 1 чайна ложка оцтової есенції 70% з розрахунку на 1 літрову банку.

Приготування

Молоді стрілки потрібно помити, порізати і відварити хвилини 3-5 в підсоленій воді. Поки вони варяться потрібно в окремій каструлі приготувати розсіл.

Розсіл робиться так:

Воду потрібно закип’ятити, додати сіль, ретельно перемішати.

Гарячі відварені стрілки розкласти по стерилізованим банкам, так щоб не сильно щільно набивати.

Залити гарячим розсолом, а вже в банку налити оцтову есенцію і закатати.

Перевернути банки догори дном і укутати під теплою ковдрою.

Через добу можна прибирати в комору.

Готово!

Не вдається скопіювати.