Рецепт маринованих часникових стрілок
Хочемо поділитися з вами рецептом приготування смачних маринованих часникових стрілок на зиму.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Для приготування знадобиться:
- 0,5 кг. часникових стрілок;
- 1 літр води;
- 1 столова ложка солі;
- 1 чайна ложка оцтової есенції 70% з розрахунку на 1 літрову банку.
Приготування
Молоді стрілки потрібно помити, порізати і відварити хвилини 3-5 в підсоленій воді. Поки вони варяться потрібно в окремій каструлі приготувати розсіл.
Розсіл робиться так:
Воду потрібно закип’ятити, додати сіль, ретельно перемішати.
Гарячі відварені стрілки розкласти по стерилізованим банкам, так щоб не сильно щільно набивати.
Залити гарячим розсолом, а вже в банку налити оцтову есенцію і закатати.
Перевернути банки догори дном і укутати під теплою ковдрою.
Через добу можна прибирати в комору.
Готово!