У сезон кабачків готую смакоту! Коржик з кабачків з м’ясом: з’їдається за секунди

Ароматні, дуже свіжі млинці з начинкою з кабачка, готуються просто і швидко, страва виходить ідеальною, прекрасно поєднується з різними гарнірами. Часто готуємо на пікніки і вечерю.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 400 г;
  • яйця, 2 шт;
  • борошно, 70 г;
  • сіль і перець;
  • сметана, 2 ст.л;
  • часник, 2 – 3 зубчики.

Для приготування начинки потрібно:

  • куряче філе, 400 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сир, 60 г;
  • гірчиця, 0.5 ч.л;
  • сіль і перець.

Процес приготування

Цибулю ріжемо дрібними кубиками, обсмажити на олії.

Обсмажуємо курячу грудку, порізану шматочками, потім солимо і перчимо, смажимо до рум’яної скоринки.

Кабачок натираємо на грубій терці і ретельно віджимають від соку.

Змішуємо кабачкову масу зі сметаною і яйцями, подрібненим часником, сіллю і перцем. Всипаємо просіяне борошно.

Порада: борошна всипати стільки, щоб вийшла густа маса. Якщо не дуже добре віджимали кабачок, тоді доведеться всипати багато борошна.

Масу добре вимішуємо.

Цибулю змішуємо з м’ясом, сметаною і гірчицею, дрібно нарізаною зеленню. Додаємо тертий сир.

Викладаємо масу на сковорідку і обсмажуємо млинець з одного боку, перевертаємо.

У сезон кабачків готую смакоту! Коржик з кабачків з м'ясом: з'їдається за секунди

На один край коржа викладаємо рівномірно начинку, накриваємо другою частиною і трохи притискаємо, щоб у нас вийшов чебурек

У сезон кабачків готую смакоту! Коржик з кабачків з м'ясом: з'їдається за секунди

Накриваємо кришкою обсмажуємо з кожного боку по 2 хвилини.

У сезон кабачків готую смакоту! Коржик з кабачків з м'ясом: з'їдається за секунди

Готуємо всі коржі таким чином.

.Такі чебуреки виходять дуже смачними, як начинку можна використовувати будь-які продукти. Наприклад, печериці, обсмажені з грибами або овочеву начинку, фарш. З солоним сиром і кропом також виходить оригінально.

Не вдається скопіювати.