У сезон кабачків готую смакоту! Коржик з кабачків з м’ясом: з’їдається за секунди
Ароматні, дуже свіжі млинці з начинкою з кабачка, готуються просто і швидко, страва виходить ідеальною, прекрасно поєднується з різними гарнірами. Часто готуємо на пікніки і вечерю.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 400 г;
- яйця, 2 шт;
- борошно, 70 г;
- сіль і перець;
- сметана, 2 ст.л;
- часник, 2 – 3 зубчики.
Для приготування начинки потрібно:
- куряче філе, 400 г;
- цибуля, 1 шт;
- сир, 60 г;
- гірчиця, 0.5 ч.л;
- сіль і перець.
Процес приготування
Цибулю ріжемо дрібними кубиками, обсмажити на олії.
Обсмажуємо курячу грудку, порізану шматочками, потім солимо і перчимо, смажимо до рум’яної скоринки.
Кабачок натираємо на грубій терці і ретельно віджимають від соку.
Змішуємо кабачкову масу зі сметаною і яйцями, подрібненим часником, сіллю і перцем. Всипаємо просіяне борошно.
Порада: борошна всипати стільки, щоб вийшла густа маса. Якщо не дуже добре віджимали кабачок, тоді доведеться всипати багато борошна.
Масу добре вимішуємо.
Цибулю змішуємо з м’ясом, сметаною і гірчицею, дрібно нарізаною зеленню. Додаємо тертий сир.
Викладаємо масу на сковорідку і обсмажуємо млинець з одного боку, перевертаємо.
На один край коржа викладаємо рівномірно начинку, накриваємо другою частиною і трохи притискаємо, щоб у нас вийшов чебурек
Накриваємо кришкою обсмажуємо з кожного боку по 2 хвилини.
Готуємо всі коржі таким чином.
.Такі чебуреки виходять дуже смачними, як начинку можна використовувати будь-які продукти. Наприклад, печериці, обсмажені з грибами або овочеву начинку, фарш. З солоним сиром і кропом також виходить оригінально.