Не встигаю купувати кабачки. Тепер готую їх в сирній паніровці
Кабачки, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ніжними і смачними. Хрустка ніжна сирна скоринка зовні і м’який соковитий кабачок всередині! А в поєднання з соусом з натурального йогурту і свіжої зелені! Справжня смакота! Сьогодні поділюся з вами рецептом, а ви зберігайте.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Кабачки – 2 шт.
- Сир пармезан – 150 гр.
- Панірувальні сухарі – 100 -150 гр.
- Суміш прованських трав – 1,5 ч.л.
- Часник – 2 шт.
- Сіль, перець – за смаком
- Часник – 2 шт. для кабачків, 2 шт. для соусу
- Натуральний йогурт
- Улюблена зелень
Покроковий процес приготування:
Для приготування краще використовувати кабачки невеликого розміру або цукіні. Їх необхідно добре промити і порізати на слайси.
Сир пармезан натерти на дрібній тертці, а потім подрібнити ножем.
Часник подрібнити ножем або пропустити через чеснокодавку.
Подрібнений пармезан змішати з панірувальними сухарями, сумішшю прованських трав, часником, сіллю і перцем.
Кабачки змастити оливковою олією і обваляти в панірувальній суміші.
Розкласти їх на деко, застелене пергаментом.
Запікати при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
У цей час можна приготувати соус. Для цього натуральний йогурт змішати з улюбленою зеленню, часником, сіллю і перцем.
Кабачки подавати з соусом. Смачного!