Готую макарони на вечерю в духовці без попереднього варіння
Всім привіт. Якщо ви сильно зголодніли і хочете смачно поїсти, але при цьому вам навіть ліньки зварити макарони в каструлі, тоді цей рецепт для вас. Від вас буде потрібно мінімум дій, а через деякий час ви отримаєте цілу гору смачної, ситної їжі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Макарони – 450 г.
- Сосиски – 400 г.
- Помідори – 2 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Сир – 100 г.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний – 1/4 ч. л.
- Сметана – 150 мл.
- Вода – 250 мл.
Покроковий процес приготування:
Для початку відкриємо пачку з макаронами, у мене 450 грам. Висипаємо їх у термостійку форму для запікання.
У цьому рецепті макарони не потрібно буде попередньо відварювати, завдяки цьому готувати цю страву одне задоволення.
Тепер беремо пачку сосисок, у мене 400 грам. Далі всі ці сосиски наріжемо на кружечки. Не лякайтеся такої великої кількості сосисок, адже ми ними повинні розбавити цілих 450 грам макаронів. Їжі вийде дуже багато, вистачить на всю сім’ю.
Нарізані сосиски викладаємо зверху на макарони. Розрівняйте.
Ще для рецепта знадобляться 2 помідори. Помідори наріжемо на кубики. Нарізані помідори викладаємо поверх сосисок. Ось така краса виходить, але це ще не все.
Тепер нам потрібна заливка. У миску розбиваємо 2 яйця. Додаємо чайну ложку солі, 1/4 чайної ложки чорного меленого перцю. Вливаємо сюди 150 мілілітрів сметани і 250 мілілітрів звичайної води. Збиваємо віночком. І ось простенька заливка вже готова! Рівномірно вливаємо заливку в форму поверх помідорів і сосисок.
Сир натремо на великій тертці. Присипаємо натертий сир поверх нашої майбутньої запіканки.
А тепер просто відправляємо в духовку на 35 хвилин при температурі 200 градусів.
Через відведений час витягуємо форму з духовки. І ось наша вечеря готова! Виглядає дуже апетитно. У цій страві мало рідини і багато макаронів, тому вони не розварюються, але при цьому і не сухі.