Німецькі котлети з гірчицею: ніжний результат від незвичайної добавки
У кожної господині в арсеналі має бути кілька фірмових рецептів. Як зробити пиріжки пишнішим, гречку розсипчастою, а котлети соковитими. Іноді варто додати всього один інгредієнт, а в результаті отримаєш чудовий результат. Німецькі котлети – це саме такий випадок. Що ж робить їх кращими?
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Вся справа в звичайній гірчиці. Вона приємно перетворює смак домашніх котлет, робить їх ніжними і ароматними. Звичне поєднання фаршу, хліба і яйця вже не здається буденним. Вибирай гірчицю на свій розсуд, підійде будь-яка.
Необхідні інгредієнти
- 1 кг фаршу
- 2 яйця
- 1-2 цибулини
- 3 шматочки батона
- 1 зуб. часнику
- 100 мл молока
- 1,5-2 ч. Л. гірчиці
- 100 г панірувальних сухарів
- 2 ст. л. зелені
- 80-100 г вершкового масла
- сіль за смаком
- перець за смаком
Як приготувати німецькі котлети з гірчицею
Дрібно наріж цибулю і обсмаж на олії до золотистого кольору.
М’якоть хліба замочи в молоці. Після чого відіжми зайву рідину і додай батон в фарш.
Туди ж вбий яйця, видави часник і додай смажену цибулю, подрібнену зелень і гірчицю. Посоли і поперчи.
Ретельно вимішуємо фарш протягом 10 хвилин. Потім добре відбий. Маса повинна бути однорідною і пластичною.
Вмочи руки у воді і сформуй котлети. Обваляй їх в панірувальних сухарях і обсмаж на розігрітому вершковому маслі приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Німецькі котлети з гірчицею готові. Аромат на кухні буде стояти чудовий. І не дивуйся, якщо ще гарячі котлети будуть зникати з тарілки чарівним чином.