Свинина з квасолею на сковорідці. Дуже смачна і ситна страва
Свинина з квасолею на сковорідці виходять неймовірно смачною і соковитою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Свинина – півкілограма
- Кукурудзяне борошно або крохмаль – 2 дві столові ложки
- Червона консервована квасоля – 400 грам
- Вода – 1 склянка
- Соняшникова олія – 2 столові ложки
- Цукор – 1 столова ложка
- Перець чилі – 1 стручок
- Цибуля – 1 штука
- Часник – 4 зубчики
- Солодкий перець – 1штука
- Орегано – 1 чайна ложка
- Кмин – 1 чайна ложка
- Петрушка – за смаком
- Кориця – 1 чайна ложка
- Сіль – 1 чайна ложка
Покроковий процес приготування:
Маленькими шматочками наріжте свинину, також наріжте цибулю, часник, перець.
Олію розігрійте, до неї відправте м’ясо, смажте до утворення золотистої поверхні. Не забувайте помішувати, вогонь повинен бути сильним. Додайте цибулю, смажте ще три хвилини.
Додайте перець, часник, цукор, воду, все спеції, вимішайте і дочекайтеся кипіння. Після накрийте кришкою і тушкуйте півгодини, зменшивши вогонь.
Додайте квасолю, не зливаючи рідину, присипте крохмалем і посоліть.
Після закипання накрийте кришкою, тушкуйте 15 хвилин.
Подайте, посипавши подрібненою петрушкою.