Не смажте цукіні, а готуйте їх таким чином. Смачно і корисно. Подякуєте
Запечені в духовці страви, особливо овочі, зберігають в собі не тільки свіжий аромат, але і справжній, природний смак, дуже багато корисних речовин.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Ця страва готується просто і швидко, запечені пампушки з кабачків, будуть м’якими і пишними.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 2 шт;
- яйця, 2 шт;
- цибуля, 1 шт;
- часник, 1 зубчик;
- борошно, 130 г;
- дріжджі сухі, 1 ч.л;
- сухарі панірувальні, 2 ст.л;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Процес приготування
Кабачки тремо на крупній тертці і добре віджимаємо їх від соку.
Цибулю і часник дрібно ріжемо, зелень рубаємо.
Змішуємо кабачки з цибулею і часником, яйцями, солимо і перчимо, всипаємо панірувальні сухарі і борошно, дріжджі.
Масу добре вимішуємо.
Порада: щоб такі пампушки вийшли з легким пікантним смаком, можна додати ароматні провансальські або італійські трави.
Деко застилаємо пергаментом і столовою ложкою викладаємо порційно масу.
Запікаємо при 180 градусах близько 5 – 10 хвилин до рум’яності.
Подаю гарячими або холодними, виходить легкий і ароматний хлібець-закуска до будь-яких страв, особливо вдало поєднується з м’ясними стравами, салатами з овочів, різними оригінальними соусами і намазками.