Не смажте цукіні, а готуйте їх таким чином. Смачно і корисно. Подякуєте

Запечені в духовці страви, особливо овочі, зберігають в собі не тільки свіжий аромат, але і справжній, природний смак, дуже багато корисних речовин.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Ця страва готується просто і швидко, запечені пампушки з кабачків, будуть м’якими і пишними.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт;
  • яйця, 2 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 1 зубчик;
  • борошно, 130 г;
  • дріжджі сухі, 1 ч.л;
  • сухарі панірувальні, 2 ст.л;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування

Кабачки тремо на крупній тертці і добре віджимаємо їх від соку.

Цибулю і часник дрібно ріжемо, зелень рубаємо.

Змішуємо кабачки з цибулею і часником, яйцями, солимо і перчимо, всипаємо панірувальні сухарі і борошно, дріжджі.

Масу добре вимішуємо.

Порада: щоб такі пампушки вийшли з легким пікантним смаком, можна додати ароматні провансальські або італійські трави.

Деко застилаємо пергаментом і столовою ложкою викладаємо порційно масу.

Запікаємо при 180 градусах близько 5 – 10 хвилин до рум’яності.

Подаю гарячими або холодними, виходить легкий і ароматний хлібець-закуска до будь-яких страв, особливо вдало поєднується з м’ясними стравами, салатами з овочів, різними оригінальними соусами і намазками.

Не вдається скопіювати.