Літня закуска “Крабовий рулет”. Ділюся рецептом
У спекотну літню погоду, коли не хочеться ні чого гарячого я готую такий смачний рулет. На приготування часу багато він не займає якщо не враховувати час на охолодження. Але воно того варте, можна готувати відразу кілька штук, з’їдається зі столу не помітно. Думаю вам припаде цей рецепт до душі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
ІНГРЕДІЄНТИ
- Крабові палички -200 г
- Яйця – 5 шт
- Молоко – 3 ст.л.
- Борошно – 5 ст.л.
- Олія соняшникова – 2 ст.л
- Сир – 150 г
- Яйця варені – 3 шт
- Часник -4 зубчики
- Майонез – 100 г
- Зелень кропу – пучок
- Сіль за смаком
Приготування
Спочатку приготуємо основу для рулету. Розбиваємо яйця в каструльку, додаємо до них борошно, олію, молоко, сіль за смаком.
Крабові палички витягаємо з плівки (якщо палички заморожені, заздалегідь їх розморожуємо) натираємо на грубій терці.
Додаємо до яєчної суміші крабові палички і дрібно нарізаний кріп. Добре перемішуємо.
На деко кладемо папір для випічки, змащуємо його олією і виливаємо яєчну суміш, розподіляючи рівномірно.
Відправляємо деко в духову шафу розігріту до 180 градусів, випікаємо 15 хвилин.
Далі готуємо начинку. Натираємо на тертці варені яйця і сир на дрібній тертці.
Подрібнюємо часник через прес, січемо дрібно зелень, з’єднуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Готову яєчну основу дістаємо з духовки, даємо трохи їй охолонути і акуратно знімаємо з паперу.
Викладаємо поверх яєчної основи начинку рівномірно розподіляючи і звертаємо в рулет по щільніше.
Готовий рулет загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 3-4 години.
Перед подачею на стіл знімаємо з рулету харчову плівку і ріжемо на порційні шматочки.
Крабовий рулет готовий, приємного вам апетиту!