Готую замість котлет кожен день: тому, що – смачно!

Рубані котлетки з курячого м’яса виходять м’якими і ніжними, соковитими. Смак дивовижний, поєднуються з різними соусами.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандарника

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче, 400 г;
  • помідор і яйце по 1 шт;
  • кріп, пучок;
  • кукурудза, 3 ст.л;
  • борошно рисове, 50 г;
  • сир, 50 г;
  • сметана або йогурт, 35 г;
  • сіль і спеції.

Процес приготування

Можна взяти курячі стегна, щоб котлети вийшли соковитими.

Ріжемо дрібними шматочками м’ясо і помідори.

Порада: помідори не беріть переспілі, щоб не було багато соку.

Змішуємо м’ясо і помідори, нарізану зелень, сир, порізаний кубиками.

Додаємо консервовану або запечену, відварену кукурудзу.

Додаємо яйця, сіль, спеції на свій смак, перемішуємо до однорідності.

Додаємо сметану і борошно, вимішуємо.

Борошно беріть будь-яку, яка є, можна використовувати крохмаль.

Обсмажуємо котлети з двох сторін на розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії.

Смажимо під кришкою на невеликому вогні протягом 5 – 7 хвилин з двох сторін.

Страву подаю гарячою або в холодному вигляді, з різними гарнірами і салатами зі свіжих овочів.