Зметуть миттєво. Готую замість котлет кожен день: тому, що – смачно!
У сезон овочів хочеться більше готувати різні страви, в яких міститься багато корисних речовин. Такі кабачки в клярі повністю зберігають вітаміни і мінерали, такі необхідні для нашого здоров’я. Також в кабачках міститься багато амінокислот, які допомагають чистити організм від токсинів і продовжують молодість.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 1 – 2 шт;
- сіль перець;
- борошно, 4 ст.л;
- яйця, 2 шт;
- сметана або натуральний йогурт, 100 г;
- сир, 50 г.
Процес приготування
Кабачки ріжемо тонкими кружечками і солимо, залишаємо на 20 хвилин, потім зливаємо сік.
Яйця підсолюємо і перчимо, збиваємо вінчиком до однорідності.
Додаємо сметану або йогурт, перемішуємо до однорідності.
Всипаємо тертий на середній тертці сир, перемішуємо.
Порада: сир можна не брати, але з ним виходить пікантно й оригінально, особливо, якщо ще додасте солодку паприку.
Всипаємо борошно і перемішуємо.
Занурюємо кружечки кабачка в кляр і обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.
Подаю ароматну смакоту з соусом із сметани, тертого свіжого огірка, часнику і рубленого кропу. Дуже добре поєднується з м’ясними стравами.