Все змішала і в духовку. Готую пиріг з будь-якими ягодами: простий і смачний

Бісквіт виходить дуже пишним і повітряним, відмінно поєднується з різними свіжими ягодами і шматочками фруктів на ваш смак. Якщо є бажання, можна до нього ще зробити сметанний крем, збитий з цукровою пудрою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 2 склянки;
  • яйця, 2 шт;
  • ванілін за смаком;
  • цукор, 1 склянка;
  • розпушувач, 1 ч.л;
  • сода, 1/3 ч.л;
  • молоко і соняшникова олія по 8 ст.л;
  • ягоди, 300 г.

Процес приготування пирога з ягодами

Перебиваємо яйця з дрібкою сіллю і цукром віночком, додаємо молоко і олію, вимішуємо до однорідності.

Всипаємо просіяне борошно, розпушувач і соду, вимішуємо. Ягоди змішуємо з ложкою борошна.

Порада: щоб ягоди не потекли, краще змішувати їх з 1 – 2 столовими ложками крохмалю.

Ягоди додаємо в тісто і акуратно перемішуємо.

Форму для запікання застеляємо пергаментом і викладаємо тісто, зверху можна ще розкласти трохи ягід.

Все змішала і в духовку. Готую пиріг з будь-якими ягодами: простий і смачний

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 – 40 хвилин. Перевіряйте готовність і час випікання дивіться по своїй духовці.

Остиглий пиріг посипаємо цукровою пудрою або робимо сметанний крем і покриваємо десерт зверху.

Все змішала і в духовку. Готую пиріг з будь-якими ягодами: простий і смачний

Пиріг буде дуже м’яким і пишним, ягоди і фрукти підходять будь-які на ваш смак. Можна для аромату додати не ванілін, а свіжу цедру цитрусових.

Не вдається скопіювати.