Картопля фрі в домашніх умовах. Страва виходить менш жирною і дуже смачною

Картопля фрі в домашніх умовах виходить хрусткою і дуже смачною.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Картопля – 1 кілограм
  • Вода і лід
  • Кукурудзяний крохмаль – 4 столові ложки
  • Соняшникова олія для смаження

Покроковий процес приготування:

На невеликі брусочки наріжте картоплю. У миску налийте воду і в неї покладіть лід.

Висипати нарізану картоплю у воду з льодом на 10 хвилин.

Після видалення зайвого крохмалю з картоплі, дістаньте її і викладіть на рушник.

Додайте крохмаль до сухої картоплі і перемішайте.

Картоплю обсмажте в розігрітій олії невеликими партіями до золотистого кольору.

Картоплю дістаньте і для стікання зайвого жиру викладіть на паперові рушники. Після перекладіть на тарілку і подайте до столу.