Оладки з кабачків (цукіні, патисонів). Прості в приготуванні і смачні
М’які оладки з кабачків можна швидко зробити на сніданок або обід, на вечерю вони теж прекрасно підходять. Особливо, якщо подавати з домашніми, гострими соусами з натуральних продуктів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 2 шт;
- борошно;
- часник за смаком;
- яйця, 2 шт;
- сіль, перець, зелень;
Процес приготування оладок
Овочі очищаємо від шкірки і натираємо на грубій терці. Трохи солимо, перемішуємо і залишаємо, щоб вони пустили сік.
Віджимаємо масу від соку. Змішуємо з дрібно порізаною зеленню (кріп, петрушка, зелена цибуля).
Додаємо пропущений через прес часник і яйця.
Муки всипаємо рівно стільки, щоб тісто вийшло густим.
Обсмажуємо оладки на соняшниковій олії з двох сторін до рум’яної скоринки. Викладаємо на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайвий жир.
Подаю таку сезонну страву просто зі сметаною або соусом на основі сметани. Хто любить може взяти натуральний йогурт або майонез і змішати з тертим часником, великими пучками подрібненого кропу і петрушки. В самі оладки смачно додавати коріандр.