Мій улюблений рецепт – готую тазиками. Легкий і економічний рецепт

Налисники з крохмалю виходять нічим не гірше, ніж з борошном. Начинки можуть бути самими різними, з сиром солодкі або з фаршем і грибами, яйцями і зеленню.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 10 шт;
  • молоко, 1 л;
  • крохмаль, 150 г;
  • сіль, 1 ч.л;
  • цукор, 2 ст.л;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • сир, 1 кг;
  • яйця, 2 шт;
  • масло вершкове, 150 г;
  • цукор, близько 5 ст.л.

Процес приготування

Яйця змішуємо з сіллю і олією, цукром, молоком і збиваємо вінчиком до однорідності.

Всипаємо крохмаль і вимішуємо тісто.

Порада: не лякайтеся, що тісто буде дуже рідким, так і потрібно, щоб млинці виходили дуже тонкими.

Смажимо з як зазвичай до рум’яності з двох сторін.

Складаємо стопкою і змащуємо вершковим маслом.

Щоб млинців з начинкою вийшло багато, кожен млинець ріжемо на дві частини.

Для начинки змішуємо всі продукти, цукор додавайте на свій смак і звертаємо, як завгодно. Одним подобається трубочки, іншим конвертики.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом і викладаємо млинці з начинкою.

Зверху змащуємо їх вершковим маслом і викладаємо другий шар.

Запікаємо в духовці 45 хвилин при 180 градусах, накривши фольгою.

Млинців виходить дуже багато, вони м’які і ніжні, якщо додасте ще ванілін, буде не тільки з вершковим ароматом.

Не вдається скопіювати.