Мій улюблений рецепт – готую тазиками. Легкий і економічний рецепт
Налисники з крохмалю виходять нічим не гірше, ніж з борошном. Начинки можуть бути самими різними, з сиром солодкі або з фаршем і грибами, яйцями і зеленню.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 10 шт;
- молоко, 1 л;
- крохмаль, 150 г;
- сіль, 1 ч.л;
- цукор, 2 ст.л;
- олія соняшникова, 2 ст.л;
- сир, 1 кг;
- яйця, 2 шт;
- масло вершкове, 150 г;
- цукор, близько 5 ст.л.
Процес приготування
Яйця змішуємо з сіллю і олією, цукром, молоком і збиваємо вінчиком до однорідності.
Всипаємо крохмаль і вимішуємо тісто.
Порада: не лякайтеся, що тісто буде дуже рідким, так і потрібно, щоб млинці виходили дуже тонкими.
Смажимо з як зазвичай до рум’яності з двох сторін.
Складаємо стопкою і змащуємо вершковим маслом.
Щоб млинців з начинкою вийшло багато, кожен млинець ріжемо на дві частини.
Для начинки змішуємо всі продукти, цукор додавайте на свій смак і звертаємо, як завгодно. Одним подобається трубочки, іншим конвертики.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом і викладаємо млинці з начинкою.
Зверху змащуємо їх вершковим маслом і викладаємо другий шар.
Запікаємо в духовці 45 хвилин при 180 градусах, накривши фольгою.
Млинців виходить дуже багато, вони м’які і ніжні, якщо додасте ще ванілін, буде не тільки з вершковим ароматом.