Тортик на сковороді з ягодами до сніданку або на десерт

Таку смакоту можна їсти хоч кожен день!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти:

  • тонкі млинці – 20 штук
  • полуниця – 150 г
  • сметана жирна – 200 мл
  • ваніль
  • цукор – ½ склянки
  • кокосова стружка – 10 г

приготування:

Збиваємо блендером сир з цукром і ваніллю.

Викладаємо вузькою смужкою на заздалегідь приготовані млинці начинку.

Наверх кладемо 4 ягідки по довжині млинця і звертаємо рулетиками.

Готуємо сметанний соус: збиваємо сметану з цукром.

Формуємо тортик, промащуючи кожен шар сметанним соусом.

Зверху посипаємо кокосовою стружкою.

Смачного!