З’їдаються, навіть не встигнувши охолонути. Кабачки з фаршем на сковорідці: класика нашої кухні
Фаршировані кабачки м’ясним фаршем – це вже давно стало класикою нашої кухні. Але найчастіше, таку страву готують в каструлі або в духовці. Я пропоную більш простий варіант на сковорідці.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 1 кг;
- фарш свиний з яловичиною, 500 г;
- цибуля, 70 г;
- перець, сіль;
- борошно, 100 г;
- яйця, 2 шт.
Процес приготування кабачків
Фарш можна взяти будь-який за власним смаком або перекрутити м’ясо і приготувати домашній варіант.
У фарш додаємо терту цибулю, сіль і перець, спеції за смаком, дрібно різану зелень.
Кабачки ріжемо товстими кружечками і за допомогою чайної ложки виймаємо м’якоть, залишаючи не тонкі стінки.
Овочі солимо, залишаємо на паперовому рушнику, щоб вони ввібрали надлишки соку.
Порада: можна кабачки не солити, а сіль змішати з борошном.
Фаршируємо кабачки фаршем. Яйця збиваємо.
Опускаємо фаршировані кабачки в яйце, потім в борошно і обсмажуємо на розігрітій олії по 3 хвилини з кожного боку.
Подаю такі кабачки з соусом або посипавши нарізаним часником із зеленню. Або натріть пару зубків часнику і розбавте кашку невеликою кількістю води – така часникова вода просто надає аромат і пікантний смак.