Оладки з кабачків на сніданок. Простий і смачний рецепт
Один з простих і смачних, а головне – швидких рецептів приготування оладок з кабачків. В якості добавки я використовувала шинку, але ви можете взяти і сосиски, варену ковбасу та інші продукти.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 300 г;
- шинка, 50 г;
- кріп і петрушка;
- сир, 70 г;
- яйце, 1 шт;
- борошно, 3 ст.л;
- жовток, 3 шт;
- сіль і перець, спеції.
Процес приготування оладок
Кабачки натираємо і трохи солимо, залишаємо на час, щоб пустили сік.
Зелень дрібно ріжемо, сир тремо на тертці, шинку ріжемо шматочками.
Змішуємо всі продукти, додаємо яйце, перемішуємо.
Солимо і перчимо, всипаємо улюблені спеції для овочів, борошно і вимішуємо.
Викладаємо масу в сковорідку і в середині робимо дурочку, в яку викладаємо жовток після перевертання на іншу сторону, і посипаємо тертим сиром.
Смажимо по 5 хвилин з кожного боку під кришкою на невеликому вогні.
При подачі посипаємо зеленню, можна часником. Смачно виходить з різними гострими соусами і салатами зі свіжих овочів.