Коли є сир, відразу готую сирні пончики. Сирні батончики з дитинства: їла в дитинстві, їм і зараз

М’які і пишні сирні пончики вам точно сподобаються і ви будете їх готувати постійно. Подавати можна, посипавши цукровою пудрою або з варенням, шоколадною пастою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйце, 1 шт;
  • сир, 400 г;
  • цукор, 3 ст.л;
  • сіль дрібка;
  • кефір, 2 ст.л;
  • сода, 0.5 ч.л;
  • борошно, 2 ст.л.

Процес приготування

Яйце збиваємо з дрібкою солі і цукром. Сир змішуємо з яєчною масою до однорідності.

Вливаємо кефір і всипаємо соду, вимішуємо. Додаємо просіяне борошно, вимішуємо тісто.

Накриваємо масу і залишаємо на 10 хвилин. Ділимо тісто на 4 частини і кожну розкачуємо ковбаскою.

Ріжемо на невеликі шматочки. Розігріваємо в сковорідці олію і обсмажуємо пончики на невеликому вогні з усіх боків.

Коли є сир, відразу готую сирні пончики. Сирні батончики з дитинства: їла в дитинстві, їм і зараз

Викладаємо на паперові рушники, щоб вони ввібрали надлишки олії і складаємо на тарілку.

Коли є сир, відразу готую сирні пончики. Сирні батончики з дитинства: їла в дитинстві, їм і зараз

Посипаємо цукровою пудрою або подаємо з іншими солодкими доповненнями на свій смак.

Ці пончики – гарний і швидкий сніданок, можна зробити їх в дорогу і на пікнік.

Не вдається скопіювати.