Коли є сир, відразу готую сирні пончики. Сирні батончики з дитинства: їла в дитинстві, їм і зараз
М’які і пишні сирні пончики вам точно сподобаються і ви будете їх готувати постійно. Подавати можна, посипавши цукровою пудрою або з варенням, шоколадною пастою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйце, 1 шт;
- сир, 400 г;
- цукор, 3 ст.л;
- сіль дрібка;
- кефір, 2 ст.л;
- сода, 0.5 ч.л;
- борошно, 2 ст.л.
Процес приготування
Яйце збиваємо з дрібкою солі і цукром. Сир змішуємо з яєчною масою до однорідності.
Вливаємо кефір і всипаємо соду, вимішуємо. Додаємо просіяне борошно, вимішуємо тісто.
Накриваємо масу і залишаємо на 10 хвилин. Ділимо тісто на 4 частини і кожну розкачуємо ковбаскою.
Ріжемо на невеликі шматочки. Розігріваємо в сковорідці олію і обсмажуємо пончики на невеликому вогні з усіх боків.
Викладаємо на паперові рушники, щоб вони ввібрали надлишки олії і складаємо на тарілку.
Посипаємо цукровою пудрою або подаємо з іншими солодкими доповненнями на свій смак.
Ці пончики – гарний і швидкий сніданок, можна зробити їх в дорогу і на пікнік.