Готуємо кабачки по-новому. Дуже смачний спосіб приготування кабачків

Хотілося б поділитися з вами дуже смачним рецептом приготування нової страви із кабачків.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Необхідні інгредієнти:

  • молоді кабачки – 2-3 штуки.

Для заправки:

  • часник – 2-3 зубчики;
  • волоські горіхи – 0,5 склянки;
  • петрушка – 1/2 пучка;
  • оливкова олія – 1ст.л.

Готуємо

Кабачки ріжемо великими шматками, солимо і даємо стекти соку. Обсмажуємо на сильному вогні на соняшниковій олії у великій сковороді, в один шар.

Кабачки повинні обсмажитися і не розвалитися.

Для заправки:

Подрібнити горіхи качалкою, нарубати дрібно петрушку, часник пропустити через чеснокодавку. Додати 1 ст.л. оливкового масла і все добре перемішати.

Заправку виливаємо в кабачки і обережно перемішуємо. Смачно, як в теплому, так і в холодному вигляді.

Не вдається скопіювати.