Готуємо кабачки по-новому. Дуже смачний спосіб приготування кабачків
Хотілося б поділитися з вами дуже смачним рецептом приготування нової страви із кабачків.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Необхідні інгредієнти:
- молоді кабачки – 2-3 штуки.
Для заправки:
- часник – 2-3 зубчики;
- волоські горіхи – 0,5 склянки;
- петрушка – 1/2 пучка;
- оливкова олія – 1ст.л.
Готуємо
Кабачки ріжемо великими шматками, солимо і даємо стекти соку. Обсмажуємо на сильному вогні на соняшниковій олії у великій сковороді, в один шар.
Кабачки повинні обсмажитися і не розвалитися.
Для заправки:
Подрібнити горіхи качалкою, нарубати дрібно петрушку, часник пропустити через чеснокодавку. Додати 1 ст.л. оливкового масла і все добре перемішати.
Заправку виливаємо в кабачки і обережно перемішуємо. Смачно, як в теплому, так і в холодному вигляді.