Неймовірно смачна риба запечена в сметані

Рекомендуємо приготувати вам рибу за цим рецептом. Вам обов’язково сподобається.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • 2 кг риби (хек, минтай, судак і т.д.);
  • 3 головки цибулі;
  • 2 яйця;
  • 150 г сиру твердих сортів;
  • 400 г сметани;
  • рослинне масло;
  • борошно;
  • маленький пучок кропу;
  • спеції, сіль і гірчиця за смаком.

Приготування

1. Рибу помити, почистити, нарізати невеликими шматочками.

2. Зробити паніровці: в плоске блюдо насипати борошно, сіль, спеції і перемішати.

3. В паніровці обваляти шматочки риби і викласти на деко з бортиками.

4. Нарізати цибулю півкільцями і обсмажити на рослинному маслі.

5. Зробити соус: сметану змішати з гірчицею, яйцями, дрібно нарізаним кропом (за бажанням підсолити) і смаженою цибулею. Розмішати. Отриманим соусом заливаємо рибу.

6. Далі натерти зверху сир і ставимо в розігріту духовку (200 градусів). Запікаємо до рум’яної скоринки.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.