Ці кабачки не встигаю подавати на стіл! Без яєць, фаршировані кабачки в духовці!
Ось Вам рецепт смакоти!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.;
- сир домашній – 400 г;
- горіхи волоські – 70 г;
- базилік – 30 г;
- часник – 3 зубчики;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Процес приготування:
Беремо великі, молоді кабачки та ріжемо на шматки, висотою 6 – 7 см. Чайною ложкою виймаємо м’якоть (не викидаємо).
Ставимо кабачки в форму для запікання, солимо і посипаємо сумішшю перців.
Ставимо в духовку і запікаємо 20 хвилин при 200 градусах.
М’якоть дрібно ріжемо ножем і змішуємо з подрібненими волоськими горіхами і сиром.
Додаємо свіжий базилік та іншу зелень на (свій) смак, подрібнений часник.
Начинку добре вимішуємо, солимо і перчимо до смаку.
Розкладаємо начинку в кабачки і відправляємо назад в духовку на 20 хвилин.