Ніжні сирні булочки на сковорідці
Ця проста випічка стане фаворитом кожної господині. Підійде на той випадок, якщо у вас немає духовки або ж ви просто не бажаєте особливо морочитися. Незважаючи на легкість приготування і простоту інгредієнтів, булочки виходять незрівнянними. Вони дуже ніжні, м’які і ароматні. Рекомендую спробувати всім.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- 250 гр домашнього сиру
- 1 яйце
- 100 гр вершкового масла
- дрібка солі
- 100-120 гр цукрового піску
- 1 гр ванільного цукру
- 300-320 гр борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
Покроковий процес приготування:
1. В першу чергу в окрему ємність відправляємо сир, вершкове масло, попередньо розм’якшене, цукровий пісок, яйце, сіль і ванільний цукор. Занурювальним блендером збиваємо все до однорідності.
2. Потім просіваємо сюди борошно і розпушувач. Замішуємо тісто.
3. Після чого ділимо його на дві частини і кожну з них розкачуємо в пласт, товщина якого повинна бути приблизно 3 мм. Використовуючи склянку, вирізаємо круглі заготовки.
4. Потім внахлест складаємо 5 кружечків і розрізаємо навпіл, формуючи бутони. Пелюсточки розрівнюємо.
5. Дно сковорідки застеляємо пергаментним папером і викладаємо заготовки з відстанню один від одного.
6. Накриваємо сковорідку кришкою і готуємо булочки 15-20 хвилин. Вогонь повинен бути мінімальним. При цьому кришку перші 15 хвилин не відкриваємо.
7. Якщо ви хочете використовувати духовку, то випікаємо булочки при температурі 180 градусів, 20-25 хвилин.
8. Потім даємо випічці охолонути і присипаємо цукровою пудрою.