Смачна закуска з кабачків. Простий рецепт, як приготувати торт з кабачків
Ароматний і ситний, дуже смачним і красивий закусочний торт з кабачків з часниковим прошарком. Готується все просто і швидко, прикрашаємо помідорами черрі або на свій смак.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 600 г;
- яйця, 2 шт;
- цибуля, 200 г;
- помідори, 3 шт;
- борошно, 40 г;
- сіль;
- сметана і майонез по 60 г;
- часник, 3 зубчики;
- кріп.
Процес приготування торта з кабачків
На великій тертці натираємо кабачки, солимо і залишаємо. Потім масу добре віджимаємо.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками. Помідори ріжемо тонкими скибочками.
Для соусу змішуємо майонез зі сметаною і тертим часником, кропом.
Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору і трохи солимо. Охолоджуємо.
Кабачкову масу змішуємо з яйцями і борошном, вимішуємо до однорідності.
З кабачкового тіста випікаємо 5 млинців. Охолоджуємо млинці.
Кожен млинець змащуємо часниковим соусом і зверху викладаємо рівним шаром обсмажену цибулю і скибочки помідорів.
Формуємо торт і зверху також змащуємо соусом і прикрашаємо на свій смак різними овочами і зеленню.
Я ставлю закусочний тортик в холодильник щоб він охолов і трохи настоявся.
У закуску можна ще додати обсмажених грибів і інші продукти на ваш смак.