НОВИНКА! Ми підсіли на ці рулетики! Так КАБАЧКИ Ви ще точно не готували!
Ось Вам рецепт смачних рулетів з кабачка.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Щоб приготувати рулетики з кабачків в духовці:
- Кабачки – 2 шт. (Загальна вага близько 1 кг)
- Сир 9% – 200 г (можна замінити на вершковий сир)
- Сир твердий – 150 г
- Томатний сік – 250 г
- Цукор – на смак (щоб збалансувати кислоту томатного соку)
- Часник – 2 зубчики
- Яйце – 1 шт.
- Часник
- Сіль, чорний мелений перець – на смак
Процес приготування:
Нарізати кабачки на довгі тонкі смужки. Посолити, змастити олією. Випікати 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
Сир натерти на тертці. Змішати половину твердого тертого сиру з сиром, подрібненим часником та дрібно нарізаним кропом і яйцем. Додати сіль і чорний мелений перець.
На смужку кабачка покласти начинку, згорнути в рулет. Викласти в форму, змащену олією.
Томатний сік посолити і поперчити (собі) до смаку, додати трохи цукру, щоб збалансувати кислоту томатного соку. Залити рулетики томатним соком. Посипати тертим сиром.
Випікати 15-20 хвилин при температурі 200 градусів. Смачного!