Як правильно приготувати овочі, щоб вони не перетворилися на кашу
Багатьом знайома ситуація, коли приготуєш овочі тушковані, а вони як місиво. Я не можу сказати, що це несмачно, але вигляд у такого страви не дуже апетитний.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Тут важливо дотримуватися послідовності, тоді вийде не тільки смачно, але і красиво. Таку страву і гостям подати не соромно.
Необхідні продукти:
- Баклажани – 3 шт.
- Печериці – 200 г
- Куряче філе – 200 г
- Помідори – 2 шт.
- Болгарський перець – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1/2 шт.
- Спеції та сіль – за смаком
- Соняшникова олія для смаження
Як приготувати овочі
Для початку наріжте моркву і цибулю на середні шматочки. За бажанням, морквину можна нарізати подрібніше або натерти на грубій терці.
Далі викладіть в розігріту з соняшниковою олією каструльку і обсмажте на середньому вогні до м’якості.
Потім викладіть нарізану курячу грудку і гриби.
Обсмажте помішуючи на середньому вогні хвилини 2-3.
Якщо хочете зробити страву пісною, курку, не кладіть.
Наріжте баклажани і перець і відправте в каструльку .
Перемішайте і прогрійте хвилин 10 під кришкою. Баклажани мають злегка розм’якшитись.
В самому кінці додайте нарізані помідори, приправте улюбленими спеціями і посоліть за смаком.
Кришкою не закривайте її, перемішайте і готуйте у власному соку близько 5 хвилин.
Ось така гарна, смачна і яскрава страва вийшла. Посипати можна свіжою зеленню і часником.