Кабачкова ікра шматочками: взимку овочі як з грядки

Дуже смачна страва і готується в мультиварці.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти:

  • кабачки – 1 кг
  • цибуля – 2 штуки
  • морква – 2 штуки
  • помідори – 2 штуки
  • солодкий перець – 2 штуки
  • часник – 4 зубчики
  • томатна паста 1 ст.л.
  • сіль – за смаком
  • трохи цукру для посилення смаку.

приготування:

Нарізаємо дрібними кубиками кабачки, цибулю, моркву і помідори.

Наливаємо чайну ложку рослинної олії в чашу мультиварки і на режимі «жарка» тушимо цибулю з морквою пару хвилин, потім додаємо солодкий перець і кабачки, перемішуємо і перемикаємо на «варіння», готуємо на більш низькій температурі.

Додаємо помідори, томатну пасту і сіль. Перемішуємо, тушкуємо все разом під закритою кришкою 3 хвилини.

Додаємо часник і готуємо до потрібної консистенції

Не вдається скопіювати.