Королівська вечеря з простих продуктів. Звичайні котлети більше не готую
М’ясна страва буде прекрасною альтернативою звичайним котлетам, вона допоможе урізноманітнити ваше меню харчування. Така закуска підходить навіть для святкового столу. Кляр збереже в котлетах всю соковитість.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- морква й картопля, цибуля по 1 шт;
- рис, 100 г;
- яйце, 1 шт;
- сіль, перець, спеції, зелень;
- часник – зубчики;
- фарш 400 г
- цибуля – шт;
Для приготування кляру необхідно:
- яйця, 2 шт;
- сметана, 2 ст.л;
- молоко, 100 мл;
- сіль і перець за смаком.
- борошно – 120 г;
Процес приготування
Моркву і часник натираємо на дрібній тертці, картоплю і цибулю – на великій. Подрібнюємо цибулю і часник.
Відварюємо і охолоджуємо рис, змішуємо з фаршем і овочами.
Додаємо зелень, сіль і перець, спеції. Фарш добре вимішуємо. Формуємо котлети.
Змішуємо всі інгредієнти для кляру.
Порада: сметану беріть жирну, якщо її немає, можна замінити майонезом.
Вмочуємо котлети в кляр і викладаємо в розігріту олію на сковорідку.
Смажимо з двох сторін на невеликому вогні.
Можна обсмажувати котлети під кришкою, щоб вони точно протушкувалися. Якщо є час і бажання, складаємо котлети в пароварку і готуємо на пару 30 хвилин.