Куряче філе під соковитою кабачковою шубкою. Зверху робимо рум’яну сирну скоринку

Сьогодні ми запечемо в духовці відбивні з курячої грудки з кабачком. Зверху страву буде прикрашати рум’яна сирна скоринка.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Нам буде потрібно

  • півкілограма курячої грудки,
  • один кабачок,
  • 100-150 г твердого сиру,
  • майонез,
  • часник,
  • паприка і сіль за смаком.

Насамперед натрем кабачок. Ми зробимо це заздалегідь, тому що потрібно прибрати з нього зайву вологу. Додамо в натертий кабачок сіль, щоб вода вийшла швидше і займемося м’ясом.

Куряче філе під соковитою кабачковою шубкою. Зверху робимо рум'яну сирну скоринку

Розрізаємо грудку, накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо.

Куряче філе під соковитою кабачковою шубкою. Зверху робимо рум'яну сирну скоринку

Застеляємо пергаментним папером, змащуємо олією і викладаємо філе. Замаринуємо грудку наступним чином: додамо сіль, часник, паприку і майонез.

Куряче філе під соковитою кабачковою шубкою. Зверху робимо рум'яну сирну скоринку

Вичавлюємо кабачок і розподіляємо його по всій поверхні відбивної. В кінці посипаємо тертим сиром.

Куряче філе під соковитою кабачковою шубкою. Зверху робимо рум'яну сирну скоринку

Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Подивіться, яка краса виходить! А смак ніжний!

Куряче філе під соковитою кабачковою шубкою. Зверху робимо рум'яну сирну скоринку

You cannot copy content of this page