Таких смачних баклажанів я ще не їла! Рецепт за 10 хвилин: дешевий і швидкий
Фаршировані фаршем баклажани в хрусткій паніровці – це відмінна закуска на святковий стіл, страва для пікніка, доповнення до шашликів і салатів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- баклажани, 2 шт;
- фарш, 400 г;
- цибуля, 1 шт;
- часник, 2 зубчики;
- перець, 1 ч.л;
- сіль;
- борошно, 100 г;
- яйця, 2 шт.
Процес приготування фаршированих баклажанів
Сорти баклажанів сьогодні не мають гіркоти, тому різати і солити їх не варто, також не потрібно заливати водою, щоб виходили гіркоту.
Беремо великі баклажани і ріжемо кружечками по 5 мм завтовшки.
Фарш беріть за смаком.
Заправляємо його тертою цибулею і часником, сіллю і перцем, спеціями на свій смак. Можна ще додати нарізаної зелені.
На кожен кружечок овоча кладемо трохи фаршу і розподіляємо його по всьому баклажану.
Збиваємо яйця з сіллю і перцем, можна ще додати паприку.
Обвалюємо кружечки з фаршем в борошні, потім в яйці і викладаємо на сковорідку в розігріту олію.
Обсмажуємо під кришкою на невеликому вогні з двох сторін.
При святкової подачі тарілку вистеляємо листям салату і кладемо красиво баклажани, посипаємо їх нарізаною зеленню і часником.
Баклажани з м’ясом завжди відмінно поєднуються, можна ще зробити домашній соус. Якщо замість м’ясного фаршу використовувати грибний, виходить розкішний смак.