Торт «Чоловічий ідеал». Нереально смачний

Оригінальний рецепт торту особливо припаде до смаку чоловікам.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

А два види крему відмінно поєднуються і залишають приємний післясмак.

Найкраще готувати десерт з волоськими горіхами, але якщо віддаєте перевагу іншому виду – пробуйте!

Побалуйте своїх ласунів цікавим десертом.

Інгредієнти:

Для тіста

  • Мед – половина склянки. Повністю або частково можна замінити сиропом від варення
  • Борошно пшеничне – 2,5 склянки
  • Цукор – один стакан
  • Яйця курячі – чотири яйця
  • сода харчова – одна чайна ложечка

Для першого крему:

  • Варене згущене молоко – одна банка (380 грамів)
  • Горіхи волоські очищені – один стакан. Горіхи підсушити і порубати не дуже дрібно.
  • Масло вершкове розм’якшене – 250 грамів

Для другого крему:

  • Молоко – один стакан
  • Борошно пшеничне – дві столові ложки
  • Масло вершкове – 250 грамів
  • Волоські горіхи очищені – один стакан. Попередньо порубати ножем не дуже дрібно
  • Цукор – один стакан

Приготування торта 

У ємність розбиваємо всі яйця, додаємо цукор і збиваємо вінчиком. Далі додаємо в ємність мед (сироп).

Просіяти борошно і ретельно перемішати з содою, додати в ємність. Замішуємо тісто.

Готову масу потрібно розрізати на 4 частини і розкачати кола або овали. Готове тісто по черзі випікаємо до рум’яності при температурі 180 градусів

Беремося за перший крем. Взяти ємність для міксера і додати сюди масло кімнатної температури, згущене молоко і збити крем.

Трохи підсмажити горішки та подробити їх в крем. Перемішати столовою ложкою.

Заварюємо другий крем. Вінчиком змішати молоко і борошно, уникаючи утворення грудочок, і поставити молоко на вогонь, помішуючи бажано дерев’яною лопаткою або ложкою.

Коли маса загусне, вимкнути і остудити. У теплий крем додаємо цукор і вимішуємо до повного розчинення.

Тепер додаємо масло і збиваємо міксером або віником до пишності. Всипати горіхи і перемішати готовий крем.

Тепер етап збірки торта. По черзі міняємо крем при намазуванні коржів. Коржі викладаємо один на одного. Верхівку торта прикрасити дрібно натертим шоколадом і горішками.

Смачного!