Торт Наполеон без випічки на кожний день: швидкий рецепт

Один з найшвидших рецептів всіма улюбленого торта Наполеон. Основний час ви витратите на варіння крему, в якості основи братимемо листкове печиво.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печиво листкове, 500 г;
  • цукор, 100 г;
  • ванілін;
  • молоко, 800 г;
  • яйця, 2 шт;
  • масло вершкове 80 г;
  • крохмаль, 2 ст.л;
  • борошно, 4 ст.л.

Процес приготування торта Наполеон

У молоці розводимо цукор і ванілін, яйця, крохмаль і борошно. Масу збиваємо міксером на невеликих оборотах, щоб не було грудок.

Порада: ви можете додавати всі інгредієнти по черзі, але можна змішати все відразу і добре перемішати міксером або віночком. Результат завжди однаковий, головне – варити і перемішувати.

Варимо на невеликому вогні, перемішуючи. Якщо любите не дуже густий крем, тоді борошна додайте менше.

Коли маса стане густою, знімаємо крем з плити і охолоджуємо.

Вершкове масло виймаємо розм’якшуватися.

Для формування торта беремо роз’ємну форму, застеляємо її плівкою або пергаментом.

Збиваємо міксером масло до пишності і частинами додаємо крем, збиваємо всю масу до однорідності і легкості.

Торт Наполеон без випічки на кожний день: швидкий рецепт

Викладаємо у форму шар печива і добре змащуємо кремом, потім наступний шар і крем.

Торт Наполеон без випічки на кожний день: швидкий рецепт

Так збираємо весь торт, зверху присипаємо крихтою від печива, затягуємо плівкою і ставимо на ніч у холодильник.

Торт Наполеон без випічки на кожний день: швидкий рецепт

Тортик виходить м’яким і смачним, дуже ніжним.

Торт Наполеон без випічки на кожний день: швидкий рецепт

Якщо немає бажання возитися з заварним кремом, для листкового печива підходить крем з збитої сметани з цукровою пудрою. До печива додайте чорнослив і тоді виходить королівський десерт.

Торт Наполеон без випічки на кожний день: швидкий рецепт