Як приготувати тістечко з молочною заливкою
Сербський Кох – це просте в приготуванні, але дуже смачне тістечко.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- молоко, 500 мл;
- борошно, 4 ст.л;
- манна крупа, 4 ст.л;
- цукор, 9 ст.л;
- яйця, 6 шт;
- розпушувач, 5 г;
- ванілін, 1 м
Відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо їх в піну, потім вводимо цукор 6 ст.л. і збиваємо до стійкої піни. Тепер вводимо по 1 жовтку і збиваємо до тих пір, поки маса не збільшиться, приблизно, раз на 3.
Всипаємо манну крупу, борошно і розпушувач, масу вимішуємо ложкою, щоб вона залишалася такою ж ніжною і повітряною.
Змащуємо форму з бортиками вершковим маслом і обсипаємо борошном, виливаємо тісто. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо здобу 25 хвилин.
Поки тістечко остигає, готуємо заливку: кип’ятимо молоко і додаємо в нього ванілін і залишилися 3 ст.л. цукру. Варимо до повного розчинення цукру.
Тістечко прямо в формі ріжемо на порційні шматочки і заливаємо гарячою заливкою, охолоджуємо і ставимо ще на пару годин в холодильник для просочення.