Рецепт смачного салату з кабачків і моркви
Пікантний салат з кабачків з морквою і кропом на зиму. Також цей салат можна приготувати з цукіні.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Складові:
- кабачки молоді або цукіні – 3 кг;
- морква – 600 гр;
- кріп – 1 пучок;
- перець гострий – 1 шт;
- часник – за смаком;
- цукор – 4,5 ст.л
- олія – 150 мл;
- оцет 9% – 150 мл;
- сіль – 2,5 ст.л.
Спосіб приготування
Як приготувати салат з кабачків з морквою на зиму:
Кабачки або цукіні помити і порізати кільцями або півкільцями. Моркву натерти на тертці. Скласти кабачки і моркву в каструлю, додати сіль, цукор, рослинну олію і оцет. Перемішати, поставити на невеликий вогонь і варити 30 хвилин (стежити щоб кабачки не розварилися).
За 5 хвилин до закінчення варіння додати до кабачків дрібно порізаний кріп, пропущений через прес часник і очищений від насіння гострий перець порізаний невеликими шматочками.
Готовий гарячий салат з кабачків розкласти по стерилізованим банкам і закатати. Салат з кабачків з морквою готовий. Смачного!