Голубці в духовці. Закарпатський рецепт смачної страви

Голубці в духовці дуже легко приготувати, а смак таких голубців вам обов’язково сподобається.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

інгредієнти

  • Свинина – 1 кг. (Один кілограм)
  • Капуста білокачанна – 3 кг. (Три кілограми)
  • Сметана – 130 г (Сто тридцять грамів)
  • Смалець – 150 г (Сто п’ятдесят грам)
  • Вода – 1,5 л. (Півтора літра)
  • Цибулі – 2 шт. (дві штуки)
  • Сіль, перець – за смаком
  • Томатна паста – 30 г (Тридцять грамів)

Спосіб приготування:

Відваріть капусту і розділіть на листя.

Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на смальці.

М’ясо наріжте тонкими шматочками, відбийте, посоліть і поперчіть.

М’ясо викладіть на капустяний лист, зверху чайну ложку обсмаженої цибулі.

Застеліть цілими капустяним листям дно каструлі, викладіть туди голубці, залийте окропом, підсоліть. Вода повинна покривати їх на 1-2 см.

Потім додайте томатну пасту і сметану, відправте в розігріту до 160 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Смачного!

Не вдається скопіювати.