Голубці в духовці. Закарпатський рецепт смачної страви
Голубці в духовці дуже легко приготувати, а смак таких голубців вам обов’язково сподобається.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
інгредієнти
- Свинина – 1 кг. (Один кілограм)
- Капуста білокачанна – 3 кг. (Три кілограми)
- Сметана – 130 г (Сто тридцять грамів)
- Смалець – 150 г (Сто п’ятдесят грам)
- Вода – 1,5 л. (Півтора літра)
- Цибулі – 2 шт. (дві штуки)
- Сіль, перець – за смаком
- Томатна паста – 30 г (Тридцять грамів)
Спосіб приготування:
Відваріть капусту і розділіть на листя.
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на смальці.
М’ясо наріжте тонкими шматочками, відбийте, посоліть і поперчіть.
М’ясо викладіть на капустяний лист, зверху чайну ложку обсмаженої цибулі.
Застеліть цілими капустяним листям дно каструлі, викладіть туди голубці, залийте окропом, підсоліть. Вода повинна покривати їх на 1-2 см.
Потім додайте томатну пасту і сметану, відправте в розігріту до 160 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Смачного!