Овочевий салат «Яскраві барви осені». Готую кожний сезон: смачний салатик

Овочеве асорті виходить просто дуже смачним і такий салат ви точно станете готувати кожний сезон, щоб взимку отримувати достатню кількість корисних вітамінів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста, 2.5 кг;
  • морква і цибуля по 500 г;
  • болгарський перець, 3 шт;
  • сіль, 2 ст.л;
  • цукор, 175 г;
  • олія соняшникова, 250 мл;
  • оцет 9%, 180 г.

Процес приготування

Капусту тонко шаткуємо, перець ріжемо тонкою соломкою, морква натираємо на грубій терці, а лак ріжемо тонкими півкільцями.

Порада: солодкий перець вибирайте соковитий, м’ясистий, він відразу додасть салату аромат і незабутній смак.

Змішуємо овочі, заправляємо сіллю і цукром, олією і оцтом.

Розкладаємо салат щільно в банки, закручуємо кришками і залишаємо маринуватися на 3 – 5 днів.

Овочевий салат «Яскраві барви осені». Готую кожний сезон: смачний вітамінний салатик

Салат виходить просто дивовижним, з яскравим ароматом і смаком, чим довше він буде маринуватися, тим смачніше і соковитіше він стане. Зберігати його можна в підвалі або в холодильнику.

Не вдається скопіювати.