Поки є кабачки, хліб на дачі не купую. Гарний рецепт кабачкового хліба

Якщо ви любите експериментувати, я дуже раджу вам приготувати такий кабачковий хліб. Виходить дуже смачно, ароматно, незвично і ситно, корисно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 300 г;
  • борошно, 300 г;
  • сіль за смаком;
  • розпушувач, 10 г;
  • чебрець або орегано, базилік;
  • кабачковий сік, 50 мл;
  • олія соняшникова, 2 ст.л.

Процес приготування

Кабачки натираємо на грубій терці.

Порада: якщо кабачки у вас стиглі, шкірку можна зрізати.

Залишаємо масу, потім віджимаємо сік.

Змішуємо масу з борошном і розпушувачем, ароматними травами.

Дуже добре змішуємо борошно і кабачкову масу руками.

Вливаємо сік кабачка і олію, вимішуємо м’яке і еластичне тісто.

Відразу ділимо тісто на 4 частини і кожну розкачуємо в коржик на столі, змащеному олією. Руки також змащуйте, так легше працювати з тістом.

Поки є кабачки, хліб на дачі не купую. Гарний рецепт кабачкового хліба

Обсмажуємо коржі на сковорідці, змащеній олією з двох сторін до рум’яної скоринки.

Поки є кабачки, хліб на дачі не купую. Гарний рецепт кабачкового хліба

Дуже рум’яні, ароматні, м’які і вологі коржі більше схожі на хліб. Подаю часто з різними намазками домашнього приготування.

Поки є кабачки, хліб на дачі не купую. Гарний рецепт кабачкового хліба