З продуктів, які є вдома. Готую пишний пиріг до приходу гостей

Пишний, м’який і зовсім не сухий пиріг, який більше схожий на торт з джемом. Готується все просто і швидко, як раз до приходу нежданих гостей.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 3 шт;
  • цукор, 50 г;
  • олія, 60 мл;
  • ванілін за смаком;
  • молоко, 250 мл;
  • борошно, 350 г;
  • розпушувач, 16 г;
  • джем або густе варення.

Процес приготування

Яйця збиваємо з цукром і ваніліном до смаку, олією.

Збиваємо масу до однорідності за допомогою вінчика або міксера.

Вливаємо молоко кімнатної температури і перебиваємо масу.

Всипаємо частинами просіяне борошно і розпушувач. Тісто має бути густим, гладким, однорідним, без грудок.

Форму для випікання застилаємо пергаментом і трохи змащуємо олією, викладаємо тісто. Форму струшуємо, щоб випустити бульбашки повітря з тіста.

Зверху викладаємо тонким шаром будь улюблене варення. Ми часто робимо з абрикосовим, виходить просто розкішно.

Випікаємо при 180 градусах около30 хвилин. Готовність перевірте шпажкою.

Остиглий пиріг обсипаємо цукровою пудрою. Якщо у вас є час, просто збиваємо густу сметану з парою ложок цукрової пудри. Ріжемо пиріг на 2 коржі, кожен мажемо кремом, зверху і з боків також. Можна обсипати крихтами. Сметанний крем і абрикосовий крем просто чудово один одного доповнюють і у вас виходить повноцінний торт.

Не вдається скопіювати.