Страва з курячої грудки краще, чим біляші та чебуреки. Вік живи вік учись

Рубані котлети відносяться до вишуканих і розкішним страв. Особливо в тому випадку, якщо вони зроблені правильно, вийшли соковитими і ніжними. Пропоную вам скористатися моїм рецептом і спробувати.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче, 700 г;
  • борошно, 4.5 ст.л;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль перець;
  • сметана, 3 ст.л;
  • яйце, 1 шт;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • зелень за смаком.

Процес приготування

М’ясо промиваємо і просушуємо, і рубаємо дрібно на шматочки.

Цибулю ріжемо дрібно, зелень також.

У м’ясо додаємо цибулю, яйце, солимо і перчимо, заправляємо спеціями, перемішуємо. Додаємо сметану і добре вимішуємо.

Всипаємо борошно, але акуратно, щоб його було не дуже багато, інакше зробить котлети грубими.

Формуємо котлети і обсмажуємо на олії з двох сторін до рум’яної скоринки.

Страва з курячої грудки краще, чим біляші та чебуреки. Вік живи вік учись

Котлети вийдуть дуже смачними і ароматними соковитими.

Страва з курячої грудки краще, чим біляші та чебуреки. Вік живи вік учись

Але я раджу вам ще спробувати змішувати не з борошном, а з крохмалем, добре вимішати і відправити в холодильник на 1 годину, періодично перемішуючи. В цьому випадку, при обсмажуванні, м’ясо не втратить натурального соку.

Не вдається скопіювати.