Мариновані баклажани з болгарським перцем. На столі розлітається

Дуже смачна і проста в приготуванні закуска з баклажанів і болгарського перцю.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти:

  • Баклажани – 1 кг
  • Перець болгарський – 1 кг
  • Кріп і петрушка – 1 невеликий пучок
  • Часник – 1 головка

Для маринаду:

  • Вода – 200 г
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Оцет 9% – 2 ст. л.

приготування:

Нарізати баклажани і перець на скибочки. Змастити олією і запекти 15-20 хвилин при температурі 200 градусів. Або можна обсмажити на сковороді. Подрібнити часник, дрібно нарізати зелень. Змішати.

Викласти шарами: баклажани, зелень з часником, перець і т. д. У воду для маринаду додати сіль, цукор, дати закипіти. Як тільки закипить, зняти з вогню. Додати оцет.

Залити маринадом овочі. Накрити кришкою. Дати охолонути і поставити в холодильник на 1 добу, щоб добре промаринувалося.

Смачного!

Не вдається скопіювати.