Бризолі-рецепт смачної і швидкої закуски

Рецепт смачної і швидкої закуски з яєчних млинців з м’ясною, соковитою начинкою. Готуються брізолі дуже легко і просто, можна використовувати будь-яку начинку, що є в холодильнику. Не дивлячись, що страва готується дуже просто і швидко, смак у нього приголомшливий.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 шт.
  • борошно – 3 ч. ложки
  • Сіль – щіпка

начинка:

  • Фарш (будь-який) – 350 г
  • Вершкове масло – 1 ст. ложка
  • Сир твердий – 50 г
  • Сметана – 2 ст. ложки
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль і перець – за смаком

За бажанням:

  • зелень
  • помідори

Для змазування:

  • Масло вершкове або олією

Приготування:

Фарш (в мене курячий, можна використовувати будь-який) солимо і перчимо до смаку. Додаємо розм’якшене вершкове масло. Сир натираємо на крупній тертці, додаємо до фаршу.

Все добре перемішуємо, до однорідності. У миску вбиваємо яйця, вливаємо молоко, додаємо дрібку солі. Виделкою збовтуємо до однорідної маси.

Сковороду нагріваємо на плиті і змащуємо вершковим маслом (олією). З цієї кількості яєчної маси обсмажуємо три млинчика.

Потім, на готовий яєчний млинець, рівномірно, тонким шаром розподіляємо начинку з фаршу. Часник пропускаємо через прес і змішуємо зі сметаною.

Цією масою рівномірно змащуємо шар фаршу на млинці. Потім, за бажанням, посипаємо зверху дрібно нарізаною зеленню (у мене кріп). Можна додати, за бажанням, скибочки помідорів.

Звертаємо млинець з начинкою в не тугий рулет. Форму для запікання змащуємо вершковим (або олією) маслом. Перекладаємо рулети в форму і випікаємо в розігрітій до 180 ° C духовці, 30 хвилин.

Готові ледачі брізолі подаємо зі сметаною або з будь-яким соусом.

Смачного!

Не вдається скопіювати.