Чоловік навчив готувати окрошку: рецепт простий, сім’я оцінила на відмінно!
Окрошка – холодний суп, не завжди доводиться до смаку тим, хто вперше його пробує. Але наш рецепт подобається всім, суп із задоволенням їдять навіть діти і наші гості.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- відварна яловичина, 400 г;
- квас, 1 л;
- яйця, 4 шт;
- огірки, 3 шт;
- редис, 6 шт;
- цибуля зелена і зелень;
- сіль, перець, сметана, гірчиця і хрін.
Процес приготування
М’ясо можна брати будь-який за смаком, знаю, що яловичину багато хто не люблять.
Відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо і ріжемо дрібними шматочками.
Відварені і охолоджені яйця ріжемо кубиками.
Редис і огірки ріжемо соломкою.
Порада: огірочки краще брати молоді, з м’якою шкіркою, вони солодкі, як раз підходять в окрошку.
Змішуємо всі продукти, заливаємо квасом і відправляємо ємність в холодильник охолонути.
Можна піти іншим шляхом: зробити порційно, в кожну тарілку викласти інгредієнти і налити квас, посипати зеленню і додати сметани.
Окрошка буде дивовижною, особливо, якщо ви остудите її.
Також за смаком можна додати відварну картоплю, тоді суп виходить дуже ситним.