Як приготувати картоплю, щоб попросили ще. Соковита вечеря з картоплі і фаршу
Не знаєте що приготувати з картоплі і м’ясного фаршу? Пропоную приготувати страву з курячого фаршу. Нарізаємо картоплю кружечком, готуємо начинку з м’ясом, випікаємо в духовці і вечеря на столі. Тепер ви знаєте що приготувати на вечерю чи обід.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- картопля 7 шт (середня)
- сіль, перець, спеції за смаком
- твердий сир 300 г
- цибуля 1шт (великий)
- печериці 180 г
- куряче філе або фарш 300 г
- сметана 2 ст л
- болгарський перець 1 шт
Покроковий процес приготування:
Очищаємо 7 середніх картоплин від шкірки і нарізаємо кружечками. Нарізану картоплю викладаємо на пергаментний папір доброї якості, один на одного, солимо, перчимо до смаку і посипаємо твердим, тертим сиром. Сиру я використовую 150 грам.
Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 25-30 хвилин.
Дрібно подрібнюємо одну цибулину і 180 г печериць. На м’ясорубці перекручуємо 300 г курячого філе. Ставимо сковорідку на середній вогонь, наливаємо трохи олії, всипаємо подрібнену цибулю, гриби і курячий фарш. Солимо, перчимо за своїм смаком і додаємо 2 столові ложки сметани (так само можна додати свої улюблені приправи). Смажимо до готовності! Коли начинка буде майже готова, всипаємо 1 дрібно нарізаний болгарський перець і смажимо ще приблизно 5 хвилин.
Готову м’ясну начинку розподіляємо по спеченій картоплі, зверху посипаємо твердим, тертим сиром і закручуємо в рулет. Сиру використовую 150 грам.
Готову страву з картоплі і фаршу, можна подавати на обід або вечерю. Смачного!