Неповторний смак соковитої і дуже ніжної скумбрії без запікання і смаження за 20 хвилин

Хочемо поділитися з вами досить незвичайним рецептом приготування даної риби, комусь він, можливо, здасться трохи абсурдним, тому що в ньому поєднуються риба і молоко. Але як тільки Ви спробуєте її на смак ваша думка кардинально поміняється.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Запевняємо Вас, скумбрія, приготована в молоці, набуває неповторний, дуже ніжний і злегка вершковий смак. Вона виходить соковитою і зовсім без використання будь-якого масла. На приготування такої скумбрії витрачається не більше 20 хвилин, а виходить не просто смачно, а дуже смачно!

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт;
  • молоко – 500-600 мл;
  • лавровий лист – 1-2 шт;
  • запашний перець – 4-5 шт;
  • сіль – за смаком;
  • гіркий перець – за смаком і бажанням.

Спосіб приготування

Скумбрію розморозити, відрізати голову, всі плавники, почистити нутрощі і добре промити.

Нарізати рибу на порційні шматки: розрізати її на 3-4 частини.

Далі в каструлю або сковороду налити молоко, додати лавровий лист, запашний перець, сіль, гострий перець за смаком і покласти її на вогонь.

Очистити і нарізати цибулю з гірким перцем

У кипляче молоко відправити цибулю з рибою і накрити кришкою.

Коли молоко знову закипить, вогонь зменшити і варити скумбрію з цибулею приблизно 5-7 хвилин. Потім вогонь вимкнути і залишити рибу “доходити” ще хвилин 10.

Готову скумбрію викласти на тарілку, посипати зеленню і подати на стіл.

Не вдається скопіювати.