За 10 хвилин хачапурі на кефірі готові. Смачніші, чим звичайні: підходять на сніданок і вечерю
Хачапурі виходять м’якими, ароматними, не сухими, готуються просто і швидко. В якості начинки ви можете брати будь-які продукти, тоді кожен раз будуть нові страви в вашому меню.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кефір і молоко по 200 мл;
- сіль і сода по половині ч.л;
- яйця. 2 шт;
- олія соняшникова, 30 мл;
- сир, 100 г;
- зелень і зелену цибулю;
- борошно, 200 г.
Процес приготування
Просіяне борошно змішуємо з сіллю і содою.
Кефір змішуємо з яйцями, насипаємо тертий сир, перемішуємо.
Всипаємо просіяне борошно і нарізану зелень, перемішуємо масу до однорідності.
Порада: борошна може знадобитися трохи більше або менше, просто вимішуйте добре, і дивіться, щоб тісто було густим, як для оладок.
Обсмажуємо на сковорідці, змащеній олією під кришкою, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.
Подаємо такі ліниві і прості хачапурі зі сметаною або з часниковою водою, з салатами і м’ясними закусками. Виходить дуже смачно.