Рецепт консервації на зиму. Овочеве асорті – пальчики оближеш

Овочеве асорті виходить дуже смачним і ароматним, така закуска виглядає відмінно на святковому столі, я подаю і на обід, вечерю.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста, 700 г;
  • помідори, 3 шт;
  • солодкий перець, 2 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • зелень;
  • часник, по 2 зубчики в банку;
  • перець горошком по 4 шт в банку;
  • сіль, 2 ст.л;
  • цукор, 4 ст.л;
  • оцет 9%, 50 мл.

Процес приготування

Капусту тонко шаткуємо, перець і помідори ріжемо шматочками.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Зелень за смаком дрібно подрібнюємо.

У стерилізовані банки укладаємо перець горошком, зубчики часнику, шар цибулі, шар капусти, перцю і помідорів.

Вливаємо кип’яток в кожну банку і накриваємо кришками, залишаємо на 5 хвилин.

Зливаємо воду в каструлю і додаємо сіль і цукор.

Порада: всі інгредієнти (сіль, цукор і оцет) розраховуйте уважно.

Доводимо маринад до кипіння, вливаємо оцет і кип’ятимо.

Розливаємо маринад в банки, закручуємо кришками і перевертаємо, укутуємо.

Зберігаємо консервацію в підвалі або в коморі.

Рецепт консервації на зиму. Овочеве асорті - пальчики оближеш

Овочі виходять дуже смачними, хрусткими, капуста просто дивовижна.